Bent u op zoek naar opvang voor uw kind in Nijmegen – Dukenburg? Wilt u dat uw kind in een kleinschalige opvang huiselijke wordt opgevangen? Dit met veel aandacht voor uw kind en flexibiliteit voor u? Gastouder Wouke is een plek waar ieder kind zich thuis kan voelen: het is een fijne, warme, sfeervolle en huiselijke opvang. Ik vang een kleine groep kinderen op waardoor er genoeg tijd en ruimte is om de kinderen de aandacht te geven die zij verdienen.  Gastouder Wouke is gevestigd op de Tolhuis (Dukenburg) in Nijmegen.

cropped-logo-gastouder-wouke1.jpg

De eigenschappen van Gastouder Wouke:

  • Uw kind centraal: ik speel in op de individuele zorgvraag van uw kind.
  • Huiselijk: uw kind wordt in vertrouwde huiselijke omgeving opgevangen.
  • Kleinschalig: als gastouder werk ik met een kleine groep kindjes. Hierdoor heb ik veel tijd en individuele aandacht voor uw kind.
  • Ontdekken: uw kind krijgt de mogelijkheid de wereld te ontdekken, ieder kind op zijn/haar eigen manier en in eigen tempo.
  • Flexibel: opvangafspraken op maat naar uw wens met mogelijkheden tot bijvoorbeeld halen en brengen van uw kind (van bijvoorbeeld school), uw kind eerder of later op te halen, et cetera. Opvang is mogelijk vanaf een dagdeel van 5 uur. Zie voor meer informatie de pagina Kosten.
  • Antroposofische grondslag: ik werk op antroposofische basis: samen met de kinderen vieren we de jaarfeesten en beleven we de seizoenen, de kinderen spelen met natuurlijke materialen, worden betrokken bij dagelijkse handelingen en krijgen voornamelijk biologische voeding. Tevens gaan we dagelijks er op uit: naar een speeltuin in de buurt of de natuur in.
  • Professionele kinderopvang: als gastouder voldoe ik aan de wettelijke eisen voor kinderopvang vanuit de overheid. De GGD Nijmegen en Gastouderbureau Mare zien toe op veiligheid en kwaliteit van de geboden zorg en opvanglocatie.
  • Kinderopvangtoeslag: Door mijn registratie bij het Landelijk Register Kinderopvang en aansluiting bij een gastouderbureau, kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Zie voor meer informatie de pagina Kosten.

Locatie

Gastouder Wouke is gevestigd Tolhuis 3104 in Nijmegen (Dukenburg).

De opvang vindt plaats in een bovenwoning met ruime woonkamer met voldoende ruimte om binnen te spelen en te knutselen. Ook is er speciaal voor de kinderen een slaapkamer ingericht.

Omdat ik het belangrijk vind dat kinderen veel buiten komen en de natuur en de groei van hun voedsel kunnen beleven en ontdekken huur ik een ruime volkstuin om heerlijk in te kunnen spelen en werken.

 

 

In de omgeving van Tolhuis bevinden zich meerdere parken en speeltuinen. Dagelijks gaan we er lekker op uit .

Meer informatie over Wouke vindt u op de pagina Over Wouke

IMG_20180607_162928

Advertenties