Ik heb onwijs genoten van het werken in Nijmegen als gastouder. Dit was uiteindelijk een relatief korte periode omdat er een kans op ons pad kwam om in Rijsbergen in de buurt van Breda een kinderopvang te beginnen in een monumentale boerderij.

En om hier buiten te wonen en te leven en het runnen van een groene kinderopvang . Het buiten zijn met de kinderen en het ervaren van de kracht van de natuur en de dieren lijkt mij prachtig.  Het open slaan van de deuren en meteen samen buiten zijn in de natuur. Op eigen terrein een eigen kinderboerderij en moestuin. Het lijkt mij heel fijn dit samen met kinderen te kunnen ontdekken.

Eind juni 2019 is de laatste opvangdag van Gastouder Wouke in Nijmegen. Per 1 juli krijgen wij de sleutel van de monumentale boerderij in Rijsbergen in de buurt van Breda. Deze boerderij met 1 hectare grond grenst aan de boomkwekerij van mijn familie met in totaal 5 hectare grond.

Jullie zijn natuurlijk altijd welkom in Rijsbergen bij Boerderij Bigtelaar! Het streven is om in Rijsbergen per 1-10-2019 open te gaan. De nieuwe website staat inmiddels online: http://www.boerderijbigtelaar.nl De website en social media pagina’s van Gastouder Wouke gaan binnenkort over naar Boerderij Bigtelaar – groene kinderopvang in Rijsbergen.

logo-boerderij-bigtelaar---kind

Woont u in Rijsbergen, Zundert, Breda en omgeving en is Boerderij Bigtelaar mogelijk interessant voor uw kind(eren) of de kinderen van een kennis? U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wouke Linde Ruijgrok

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s